products

De Waterkruik van de het Waterreiniging van de huishoudenprefiltratie, de Filterkruik van het Fluoridewater ALS Materiaal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Coprite
Certificering: CE, CB,GS, ISO9002
Modelnummer: BP100A
Min. bestelaantal: 55pcs
Prijs: 1-52USD/PC
Verpakking Details: Kartonnen doos
Levertijd: 6-10 weken
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 51646PCS/week
Gedetailleerde informatie
Punt: BP100A Materiaal: Deksel PP, lichaam AS, handvat ABS
Capaciteit: 2.5L Functie: draagbaar, milieu
kleur: witte PH: 7.8-10.0
Hoog licht:

de waterkruik van de waterzuiveringsinstallatie

,

water zuiverende kruik


Productomschrijving

Van het de Prijswater van de huishoudenprefiltratie van het de Filter Alkalische Water de Filterwaterkruik

1. Beschrijving: Alkalische Waterwaterkruik

De Filtrete-van de het gebruiks snel-stroom van de Waterwaterkruik de filtratietechnologie om de waterkruik met vers, groot-proeft water, tot drie sneller te vullen keer dan traditionele filtrerende waterkruiken. Filtrete 8 kopwaterkruik neemt minder ruimte op dan traditionele 8 koppen filtrerende waterkruiken, en kan tot 50 gallons (189 L) water vóór elke verandering van de 1,5 maandfilter behandelen. En, een indicator toont u wanneer het tijd is om de filter te vervangen, weghalend het gissingswerk. Hetzij thuis, over zijn de universiteit, of het bureau, de wachttijd voor groot proevend water.

Deze mooie, slank-ontworpen, ruimte-efficiënte waterkruik past ook gemakkelijk in de ijskastdeur – zelfs dorm ruimtekoelkasten. De Waterkruik van het Filtretewater vermindert sediment en chloorsmaak en geur van leidingwater. Niet alleen voor drinkwater, gebruik uw Filtrete-water van de Waterwaterkruik voor uw koffie, thee die, flesvoeding, en het bakken behoeften koken.

2. Specificaties

3. Eigenschappen:

Capaciteit van waterkruik: 2.5L/3.5L
Het gebruiksleven van filterpatroon: 2500L-3000L
PH: 7.8-10
ORP: - 1200mv

4. Functie:

1)Plastiek: het deksel van de waterwaterkruik is pp, is het lichaam van de waterwaterkruik ALS, is de waterwaterkruik handly ABS
2)Materialenbinnenkant: 7 biomaterialen PH: 8.5-9.4 ORP: - 180 MV aan -250MV
3)Alkalescence (zwakke alkalische voorwaarde) lost zuur op, elimineert giftige stof en verbetert immuniteit.
4)Negatief (anti-oxyderend) potentieel: verwijder de bovenmatige vrije basissen. Het kan efficiënte preventie en het bestrijden tegen seniele plaques nemen,
Parkinson, cataracten, slagaderlijke sclerose, hersenapoplexie, kwaadaardige die verandering van cel, enz. door de vrije basissen wordt veroorzaakt.
5)De kleine molecules verminderen bloedlipide, bloeddruk en suikergoed met super-sterke ontbindingsmacht, het emulgeren macht, en het doordringen macht.
6)Om de elementen van het leven aan te vullen: spoorelementen en mineralen. De waterkruik kan ijzer, zink, jodium, calcium en andere diverse mineralen vrijgeven.

5. Patroonfilters:

1). Materialenbinnenkant: Vezelkoolstof en hars

2). De vezelkoolstof is de buitenvoering van precisie met een laag bedekte vezelfilter. Kan hoog rendement uitvoeren en snakken het gebruiksleven van adsorptie. De buitenlaag van de structuur van de vezelfilter kan de verontreinigingsdeeltjes blokkeren. Het binnenstee gedeelte van de filter kan de verontreiniging en micro-pollutants van het koolstofpoeder verhinderen

3). Het ionenuitwisselingsproces filtert water door parel-als sferische harsmaterialen (ion-exchange harsen). De ionen in het water worden geruild voor andere ionen vast aan de parels. De twee gemeenschappelijkste ion-exchange methodes worden zacht en desionisatie.


6. Energiefilter:

1. Materialenbinnenkant: 7 biomaterialen PH: 8.5-9.4 ORP: - 180MV aan -250MV

2. Alkalescency (zwakke alkalische voorwaarde) lost zuur op, elimineert giftige stof en verbetert immuniteit.

3. Negatief (anti-oxyderend) potentieel: verwijder de bovenmatige vrije basissen het efficiënte preventie en het bestrijden tegen seniele plaques, Parkinson, cataracten, slagaderlijke sclerose, hersenapoplexie, kwaadaardige die verandering van cel, enz. kan nemen door de vrije basissen wordt veroorzaakt.

4. De kleine molecules verminderen bloedlipide, bloeddruk en suikergoed met super-sterke ontbindingsmacht, het emulgeren macht, en het doordringen macht.

5. Om de elementen van het leven aan te vullen: De spoorelementen en de mineralen de waterkruik kunnen ijzer, zink, jodium, calcium en andere diverse mineralen vrijgeven.

De Waterkruik van de het Waterreiniging van de huishoudenprefiltratie, de Filterkruik van het Fluoridewater ALS Materiaal 0De Waterkruik van de het Waterreiniging van de huishoudenprefiltratie, de Filterkruik van het Fluoridewater ALS Materiaal 1

De Waterkruik van de het Waterreiniging van de huishoudenprefiltratie, de Filterkruik van het Fluoridewater ALS Materiaal 2

Contactgegevens
tracy

Telefoonnummer : +8613738425076

WhatsApp : +kokowaterpurifier