products

8 van de het Waterfilter van stadia het Alkalische Ro Systeem van de het Waterfiltratie met pp-Filterpatroon

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: coprite
Certificering: CE ROHS
Modelnummer: Kk-RO50G
Min. bestelaantal: 1
Prijs: 25
Verpakking Details: kleurvak
Levertijd: 8 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 800pcs per dag
Gedetailleerde informatie
1st stadium: Pp-filterpatroon 2de stadium: UDF-filterpatroon
3de stadium: CTO filterpatroon 4de stadium: RO membraan
5de stadium: De postpatroon van de koolstof gealigneerde filter
Hoog licht:

ro de filter van het systeemwater

,

ro de filters van de waterzuiveringsinstallatie


Productomschrijving

PRODUCTdetails

 

Stadium Beschrijving Componentenpunt Nr. Vervang tijd Functie
eerste 5um pp Gesponnen Vezel Pp-10“ 2-3months Verwijder de deeltjes, het stof, de modder enz.
tweede Korrelige Koolstoffilter GAC-10“ (UDF-10) 4-6month Verwijder de chloor, de natuurlijke producten, de geur, de geurtroebelheid enz.
derde De Filter van de blokkoolstof Cto-10“ 4-6months Verwijder de chloor, de geur, de geur en het opschorten van deeltjes.
vierde RO membraan CSM of FCS of FILMTEC 1-2yesrs Verwijder de bacteriën, het zware metaal, de zoute, slechte minerale substantie en andere opgeloste kwestie en chemische drug in het lopende water
vijfde Post gealigneerde Koolstoffilter T-33 1year Pas de smaak aan.
zesde UFmembrane Uf-10 1-2years Concentreert deeltjes, collolds en scheidt hen van ruw water.
zevende Uvlicht 6W 1-2years De virussen van dodenbacteriën, mocro-organismen in water


 

Installatienota

 

1. Installeer niet onder zonlicht;


2. De product het werk temperatuur 5 tot 45 graden;


3. Het product kan geen warm water filtreren, gelieve te verbinden niet met waterverwarmer.


4. V3o3or gebruik zou het, installatie van het product moeten worden bevestigd om product te verhinderen
draai neer;


5. Als het leidingwater pressue hoger is dan 0.4Mpa, te installeren gelieve pressue
het beperken klep vóór het product;


6. Verwijder willekeurig niet de delen op het product, om lekkage en schade te verhinderen
aan de machine;


7. PE indien pijp en montage op zijn plaats geïnstalleerd;


8. Het watert-stuk, zou geen verbindingen met grondstoffen moeten worden verpakt, is er een ring van ruw
de materialen kunnen niet rond de band worden verpakt;


9. Nadat de installatie wordt voltooid, zou u het water en gooseneck moeten aanzetten
de tapkraan, na 5 minuten, de dichte gooseneck tapkraan, en de controle lekken daar;


10. Het zuivere watereind en het afvalwatereind kunnen niet omgekeerd worden verbonden.

Hoe het werkt

Wanneer het bronwater het systeem ingaat gaat het door stadia één, twee, en drie, gezamenlijk bekend als de pre-filters. De baan van de pre-filters moet grote verontreinigende stoffen verwijderen en het RO-membraan beschermen tegen chemische producten zoals chloor en chloramine.

Nadat het water door de pre-filters heeft overgegaan, wordt het gedwongen door het NSF verklaarde membraan van omgekeerde osmose(ro), dezelfde technologie die wordt gebruikt om gebotteld water te produceren. Dit semipermeabele membraan kenmerkt uiterst kleine 0,0001 microns rangschikte gaten, gelijkwaardig aan enkel 0,000000004 van een duim. Dit staat het toe om een lange lijst van waterverontreinigende stoffen slechts effectief te verwijderen mogelijk met omgekeerde osmose.

Het vijfde en definitieve stadium van filtratie gebruikt een fijnere GAC-filter die als de postkoolstoffilter wordt bekend. Dit verstrekt het definitieve oppoetsen alvorens het gezuiverde water aan de tapkraan wordt geleverd.

Het eindresultaat is gebotteld kwaliteitswater. Naast de kostenbesparingen en de gezondheidsvoordelen, zou het algemene gebruik van in de systemen van de huisfiltratie het effect van plastic flessen op het milieu enorm verminderen. Met alle voordelen, houdt het slechts steek te gaan RO!

Productomschrijving

Als enig hoogste omgekeerde osmosesysteem op de markt om de Gouden de Verbindingscertificatie te verdienen van de Vereniging van de Waterkwaliteit, ongeëvenaard in kwaliteit, veiligheid, en duurzaamheid.

Het systeem neemt polypropyleensediment (pp), korrelige geactiveerde koolstof (GAC), koolstofblok (CTO), en de filtratietechnologieën op van omgekeerde osmose(ro) om het kernachtige proeven, bottelen-kwaliteitswater te verstrekken.

Met het systeem zelf die 17,5 past x 14,5 x 5,25 duim meet en de tank die 16 x 11 duim meet, de volledige eenheid keurig in de meeste onder-gootsteenkabinetten.

Omvat met het systeem wordt een loodvrije stevige tapkraan van het messingslichaam met een hoogte - eindigt het kwaliteit geborstelde nikkel. De tapkraan wordt typisch opgezet op de teller als belangrijkste outputbron voor het RO-water, maar de outputlijnen kunnen ook met uw ijskastoutput, ijsmaker, en koffiezetapparaat worden verbonden.

Het installatieproces wordt gestroomlijnd en DIY voor de meeste gebruikers, met geschreven, video, en technologie-steunhulp. De vervangingsfilters zijn standaard met maat en verkocht aan fabriek directe tarifering

TOEKOMST

Transparante 1st Stadiumhuisvesting

Verstrekt een gemakkelijke manier de sedimentfilter visueel om te inspecteren en de verontreinigende stoffen die te bekijken uit uw water worden verwijderd. Met de transparante huisvesting zult u weten het tijd voor een filterverandering is alvorens een probleem voorkomt.

Verschillende Filters, Gelaagde Bescherming

Het voordeel om zowel een GAC & CTO filter te hebben is dat de losse koolstof beter is bij opsluitende grote verontreinigende stoffen, verlatend slechts kleinere degenen aan de CTO filter van het koolstofblok. Dit staat de CTO filter en RO-membraan aan functie toe bij hun maximumefficiency en laatste langer.

Snelle Montageverbindingen met 4-kleur Buizenstelselreeks

De duw om montage te verbinden en het kleur gecoördineerde buizenstelsel vereenvoudigen het installatieproces, en onze DIY-installatievideo en klantenondersteuning zijn beide dadelijk beschikbaar indien nodig

Europese Stijltapkraan

Kenmerkend een vlot kwartdraaihandvat en een duurzame ceramische klep, is de inbegrepen geborstelde nikkeltapkraan een elegante toevoeging aan om het even welke keuken. Voor meer informatie, roep gelieve klantenzorg of de officiële website te controleren.

 

8 van de het Waterfilter van stadia het Alkalische Ro Systeem van de het Waterfiltratie met pp-Filterpatroon 0

Contactgegevens
vini

Telefoonnummer : +8613646678709

WhatsApp : +kokowaterpurifier