products

6W uv het Watersysteem van de Lamp Omgekeerde Osmose voor de Plastic Tank van de Huis25w Macht 3.0G

Basisinformatie
Plaats van herkomst: ZHENJIANG CHINA
Merknaam: COPRITE
Certificering: CE ROHS
Modelnummer: Kk-ro50g-c
Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: kleurvak
Levertijd: 15daus
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 800pcs per dag
Gedetailleerde informatie
UVcapaciteit: 6W uvlamp macht: 25W
Stadia: 6 stadia Zuivere watertank: 3.0G plastic tank
Hoog licht:

ro system water filter

,

ro water purifier filters


Productomschrijving

6W uv het Watersysteem van de Lamp Omgekeerde Osmose voor de Plastic Tank van de Huis25w Macht 3.0G

 

systeemfunctie 

Als enig hoogste omgekeerde osmosesysteem op de markt om de Gouden de Verbindingscertificatie te verdienen van de Vereniging van de Waterkwaliteit, ongeëvenaard in kwaliteit, veiligheid, en duurzaamheid.

Het systeem neemt polypropyleensediment (pp), korrelige geactiveerde koolstof (GAC), koolstofblok (CTO), en de filtratietechnologieën op van omgekeerde osmose(ro) om het kernachtige proeven, bottelen-kwaliteitswater te verstrekken.

Met het systeem zelf die 17,5 past x 14,5 x 5,25 duim meten en de tank die 16 x 11 duim meten, de volledige eenheid keurig in de meeste onder-gootsteenkabinetten.

Omvat met het systeem wordt een loodvrije stevige tapkraan van het messingslichaam met een hoogte - eindigt het kwaliteit geborstelde nikkel. De tapkraan wordt typisch opgezet op de teller als belangrijkste outputbron voor het RO-water, maar de outputlijnen kunnen ook met uw ijskastoutput, ijsmaker, en koffiezetapparaat worden verbonden.

Het installatieproces wordt gestroomlijnd en DIY voor de meeste gebruikers, met geschreven, video, en technologie-steunhulp. De vervangingsfilters zijn standaard met maat en verkocht aan fabriek directe tarifering

 

meer details 

 

Hoe het werkt

Wanneer het bronwater het systeem ingaat gaat het door stadia één, twee, en drie, gezamenlijk bekend als de pre-filters. De baan van de pre-filters moet grote verontreinigende stoffen verwijderen en het RO-membraan beschermen tegen chemische producten zoals chloor en chloramine.

Nadat het water door de pre-filters heeft overgegaan, wordt het gedwongen door het NSF verklaarde membraan van omgekeerde osmose(ro), dezelfde die technologie wordt gebruikt om gebotteld water te produceren. Dit semipermeabele membraan kenmerkt uiterst kleine 0,0001 microns rangschikte gaten, gelijkwaardig aan enkel 0,000000004 van een duim. Dit staat het toe om een lange lijst van waterverontreinigende stoffen slechts effectief te verwijderen mogelijk met omgekeerde osmose.

Het vijfde en definitieve stadium van filtratie gebruikt een fijnere die GAC-filter als de postkoolstoffilter wordt bekend. Dit verstrekt het definitieve oppoetsen alvorens het gezuiverde water aan de tapkraan wordt geleverd.

Het eindresultaat is gebotteld kwaliteitswater. Naast de kostenbesparingen en de gezondheidsvoordelen, zou het algemene gebruik van in de systemen van de huisfiltratie het effect van plastic flessen op het milieu enorm verminderen. Met alle voordelen, houdt het slechts steek te gaan RO!

Contactgegevens
vini

Telefoonnummer : +8613646678709

WhatsApp : +kokowaterpurifier